03 towncar clicking noise in column when turning corners??? relay? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-18-10, 06:38 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
03 towncar clicking noise in column when turning corners??? relay?

hi there, i know the towncar is basically the same a a crownvic!

anyways, i have a problem when turning corners there is a clicking noise after the wheel corrects itself when using and not using the blinker, when going around corners and sometimes just when normal driving, i have been told this could be a relay due to my aftermarket remote starter??? this noise is also there when i lean back on the drivers side seat???? this is sickingnig and very annoying??? any help is much appreciated!!!!
thanks
mike

icelink is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-18-10, 07:49 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,298
Re: 03 towncar clicking noise in column when turning corners??? relay?

Have someone do the turning or moving on the seat while you get under the dash to pinpoint the location. Some sounds travel and it isn't where it sounds from one location.

Bert
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome