1992 Grand Marquis "ticking noise" - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-23-05, 10:09 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
1992 Grand Marquis "ticking noise"

Hello everyone,
I did a search of the archives but turned up nothing, so maybe someone here can help.

I purchased a 92 Grand Marquis last week, and it ran great for the first 600 miles I drove it. But last night it started making a strange ticking noise from the engine compartment. It doesn't happen when you are idling or decelerating--only when you accelerate. When I leave a stop light, I hear a slow tick..tick..tick...and I can feel it through the pedal. The engine also runs rough when getting up to speed.

The check engine light is off. But before this problem started, the light would come on and stay on after about 5 minutes of driving. Idle has always been a little rough, and there have been 2 occassions where the car died at a stop sign. The car has 183K miles on it, but appears to have been well maintained.

Any ideas?
David

dfasgold is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome