88 grand marquis strange electric problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 06-10-07, 02:54 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Question 88 grand marquis strange electric problem

hi all, my problem is this:

my 88 marquis was fixed for a bad start slide connector (I dont know the name, near the on/off switch in the steering column) but the electric put a start slide connector of 2 positions: on and off (no accesories position) ok, but then mi reverse lights dont work, mi turn signals dont work, the a/c, heat and fan dont work, I check the fuses and all are ok, what its the problem? thanks for reading and great forum.
megadeth_rocks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-10-07, 06:47 AM
Always the student
 
thefonz's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,737
Re: 88 grand marquis strange electric problem

Need more info. Did all these things quit working after the ignition switch was replaced? Did you also check the fuses under the hood? Have you checked bulbs? When you use the turn signal, soes the bulb in the dash light up? Does the car start and run? when you checked the fuses, did you just look at them, or use a test light?
thefonz is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 06-11-07, 02:49 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Re: 88 grand marquis strange electric problem

thanks for the response, this fails after the swirh was replaced, I check the fuses whit a test light and all are fine, I check the bulbs, fine too, when I use the turn signal no light in the dash arrows, fuses under the hood? near the wiper water deposit? I will check the fuses under the hood tomorrow. the car starts fine no more fails, thanks again for the response.
megadeth_rocks is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 06-12-07, 02:22 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Re: 88 grand marquis strange electric problem

fuses under hood? where are located? I think near the wiper deposit but dont looks like fuses, help me please!
thanks.
megadeth_rocks is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 06-12-07, 04:46 AM
Always the student
 
thefonz's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,737
Re: 88 grand marquis strange electric problem

Usually a black rectangular box with a lid that flips up. Either on the firewall or right side of engine bay. Fuses look more like a relay.
thefonz is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 06-14-07, 02:08 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Re: 88 grand marquis strange electric problem

thanks! I'll check that tomorrow. thanks again.
megadeth_rocks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome