89 crown vic 5.0 150 k miles intermittant high idle - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-31-07, 09:30 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
89 crown vic 5.0 150 k miles intermittant high idle

hello I changed the air idle valve,cleaned the throttle body new temp sensor, stil idle high one in a while ,u shut it off,wait a minute, restart then the idle returns to normal, the O 2 sensor are orginal including the map ,and the tpi. My question could the main computer be bad (no check engine light) getting funkey at times, if so How do I change the computer,or is it one of the orginal sensor .Doing my best not to bring it into the mechanic,otherwise run fine power ect.thanks .

botz66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome