93 merc - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-02-12, 04:52 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 7
93 merc

my low milage 93 stumbles and spits when cold for the first mile.after it warms up it runs smooth.acts like its not getting enough fuel.any ideas would be helpful.

arlington is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-02-12, 05:41 PM
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 5,908
Re: 93 merc

Have you checked pressure at the fuel rail? Also, try cleaning the throttle body and IAC
CatSkinner is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-02-12, 06:27 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,312
Re: 93 merc

Could also be the ECT sensor. The MAF can also. You can run a self test too. Fuel Injection Technical Library How To Run a Self-Test

Bert
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome