99 cvpi wiper question - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-28-09, 09:46 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
99 cvpi wiper question

Hi all im in need of some help again, I have a 99 cvpi that the wipers only work on the fastest speed, I guess its better than the lowest, but even when I turn them off the wipers just stop where they are they wont go down, any ideas?

brandontodd33 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-29-09, 08:28 AM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,326
Re: 99 cvpi wiper question

That's usually The wiper motor. It could be the module, but more than likely the motor since it doesn't park.

Bert
Bert is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-30-09, 05:55 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 16
Re: 99 cvpi wiper question

I agree. I had the same problem with my CV 3 or so years ago - it was the wiper motor. Good luck.
dcspo5073 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome