Code P0157 (MAF sensor below min voltage) - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-21-07, 03:38 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Code P0157 (MAF sensor below min voltage)

I have a 1992 CV LX 4.6L which is storing a code 157 (MAF sensor below minimum voltage). The car runs fine, MPG is normal, but the code will re-occur within a day if I clear the code. I have tested the voltages at the sensor per the Haynes manual, and they are on spec, and I also swapped in a MAF sensor from another CV (same part number), but nothing changed. I searched several forums and could not find a reference for other reasons for this code. Anyone have any ideas?

geozeke is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome