EATC Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2004, 14:53   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Question EATC Problem

undefinedundefinedundefinedI have a question about the blower motor resistor assembly on my 96 Grand Marquis. Sometimes it blows only on High speed and will not blow on any other speeds reguardless of whether it is in the automatic mode or in a manual mode. Any information would be appreciated. Is there a good source for obtaining the part over the internet?

Thanks

David
96Grand is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-24-2005, 16:45   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: NOVA SCOTIA
Age: 34
Posts: 3
Re: EATC Problem

Quote:
Originally Posted by 96Grand
undefinedundefinedundefinedI have a question about the blower motor resistor assembly on my 96 Grand Marquis. Sometimes it blows only on High speed and will not blow on any other speeds reguardless of whether it is in the automatic mode or in a manual mode. Any information would be appreciated. Is there a good source for obtaining the part over the internet?

Thanks

David
Hello there,sounds like your heater resistore is faulty,you need a new heater resistor,esy to get from any ford delear and easy to install,not a whole lot of money either.
Marquis29 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steering/wheel alignment problem mike98AUXR6VCT Suspension | Wheels&Tires | Brakes 10 04-23-2004 04:33
A/c Eatc jdpoissa Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum 4 03-05-2004 17:32
Braking problem with my XR6! Zoran Suspension | Wheels&Tires | Brakes 13 07-23-2003 03:34
EF Futura Warm Starting problem Swampy General Tech 0 02-22-2003 00:06
EF Wiper problem Darren.Parish General Tech 5 03-19-2002 18:35

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 10:17.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.