Heat/Defrost - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-26-01, 03:01 PM
Tony J
Guest
 
Posts: n/a
Smile Heat/Defrost

Hey everybody, this is a great website. I was hoping you could help me with a problem I am having. I have a 91 police interceptor that all of a sudden lost its floor and defroster settings. I figured that it was just the little vacuum thing under the dash but when I crawled underneath the dash and watched it work, I realized that couldn't be it. I disconnected the arm from the motor and swung it manually but I still didn't get air out of the floor or defrost. It doesn't feel broken. Any suggestions, also what do I do next?
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome