Wipers - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-17-10, 03:00 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Wipers

I have a 2003 Mercury Grtand Marquis. The problem Im having is the wipers started running, and wii not shut off by the switch. I have to pull the fuse for them to stop. Insert the fuse,they start . At this time wiper delay,high,and low speeds work. I noticed yesterday by inserting the fuse and remov ing. Going through this process several times,the wipers worked as they're supposed to.IE: they shut off from the switch. Anyone out there have this problem. I dont want to replace and the problem not solved. Besides i dont think I would be able to return the switch to the dealer if it turns out not to work.

scshane367 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-17-10, 08:09 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 48
Re: Wipers

I just replaced a wiper motor in one of my taxis a couple days ago with the same condition. I have an S-10 that did the same thing to me a couple years ago. The new wiper motor solved that one too.
no_common_sens is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-25-10, 08:44 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Re: Wipers

thanks,I'll have to look into that. First Im going to check the relay. maybe its stuck open. When I pulled the fuse several times,that sort of temporarily fixed the problem for a short period of time.
scshane367 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome