Wire/Plug Configuration help!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 Forum for discussion of the Ford Crown Victoria, Mercury Marauder, Mercury Grand Marquis and P71.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-12-01, 06:44 PM Thread Starter
Vintage Mustang Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Hurleyville, New York
Age: 32
Posts: 97
302? FIRING ORDER HELP!!

Ok, so I blew up the 289 motor in my 67 Ford Mustang. I bought an 88? Mercury Grand Marquis with a 302? motor. I dont know what year because no one told me and i dont know what motor because the block is not labeled, but 88 for a year is probably the right year and 302..well cant tell. When it was in the mercury, the motor ran fine, now in the mustang it sounds like the wires are on the wrong plugs. Can someone send me the right firing order? mysterio@37.com thank you.

Archimedes is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-Pipe Configuration Aussie Pete Windsor Tech 21 03-27-02 02:57 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome