Lead Sled has got a problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General PAG discussions Premier Auto Group discussions. Discuss Lincoln, Jaguar, Volvo and Range Rovers

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 12-03-01, 09:39 PM
Posts: n/a
Lead Sled has got a problem

I'm wondering if every body has the same trouble keeping a charging system together in a Mk 7? I can't keep my battery terminals from corroding, and the stock replacement alternator is already starting to fail after only 11 months. I even tried to solve the battery thing with a very interesting idea, terminal ends with a grease serk. They worked great until the oxidiation pushed all of the grease out of the terminal caps. I tried platnum StreetWires ends on a 94 Splash, and they didn't work either. Am I over working my charging system? I haven't even added the 15" subs that have been planned yet.
Sponsored Links
post #2 of 4 (permalink) Old 12-04-01, 03:45 PM
Posts: n/a
You are not alone...
A lot of guys have switched over to the Mustang 3G alternator with internal regulator.Here is a link to a how to with pictures.
post #3 of 4 (permalink) Old 12-05-01, 08:44 PM
Posts: n/a
Lightbulb [sled]thanx - fla-lscse!!

Thanks thats exactly what I needed to hear!!!
post #4 of 4 (permalink) Old 12-29-01, 06:26 PM
Rice Killer
THOF's Avatar
Join Date: May 2001
Location: Statesville NC
Age: 33
Posts: 17
Don't feel bad I'v had my car for 2 years and have been thru 7 alts and 3 bats and 4 voltage regulators

-Flowmaster Exhaust-
-Mac Cold Air Induction-
-ASP Underdrive Pulleys-
-Ford Motorsport 3:73s-
THOF is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > General PAG discussions
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EA CFI 3sp auto (1989): Problem with idle return sambulance Inline 6 Tech 4 08-09-03 05:06 AM
EBII Idle Problem XR6000 General Tech 3 01-15-03 12:29 AM
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-02 10:39 PM
Engine problem brenx General Tech 14 07-17-02 04:08 AM
Defective GM engines $30+ Bilion problem. Discovery The Pub 11 03-21-02 07:37 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome