'94 E-150, blower out at all speeds - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford E-Series Trucks
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford E-Series Trucks Forum for discussion of the Ford E-Series Trucks.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2013, 10:29   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
'94 E-150, blower out at all speeds

Hey all,

Returning from a 10K run this morning, I found that my fan control was doing approximately zilch. Pulled the power wire at the blower housing and got 0.9 VDC with the switch set on high...so I see why it's not turning.

What's the best way to remove the switch for testing or cleaning? I can feel the back of it by reaching up through the radio mounting area, but I'm not sure how to remove it.

Thanks!
Glowbug_VT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-28-2013, 19:11   #2 (permalink)
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 3,206
Re: '94 E-150, blower out at all speeds

The dash face pops off, could very well be the switch failed (I've had to have the switch replaced at least once on every van I've driven, and I got though about 1 every 3 years). Of course, check the fuse, first.
__________________
'Scuse me, while I scrape this Honda outta my treads.
CatSkinner is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2013, 07:35   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Re: '94 E-150, blower out at all speeds

Quote:
Originally Posted by CatSkinner View Post
The dash face pops off, could very well be the switch failed (I've had to have the switch replaced at least once on every van I've driven, and I got though about 1 every 3 years). Of course, check the fuse, first.
I've got some plastic prybars left over from my car audio days, so I'll work on that. I haven't checked any of the underhood fuses yet.
Glowbug_VT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford E-Series Trucks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 11:34.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.