89 Probe Cruise control Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-28-03, 10:16 AM
nytefog
Guest
 
Posts: n/a
89 Probe Cruise control Problem

My cruise control isn't working on my beat up probe. The on light comes on but the cruise won't engage. Is their a fuse for the cruise? I can't seem to figure out what the deal is besides replacing the unit, but i don't really want to have to if possible. I got a 89 probe LX. thanks for any info

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ef Cruise Control Problem steve webb General Tech 8 03-19-09 03:44 AM
BA Falcon Interior Reveal RPO83 Ford Worldwide News 5 09-16-03 06:12 PM
AUII Cruise Control Problem Venom XR General Tech 6 06-16-03 08:49 AM
BA Falcon Engine Reveal RPO83 Ford Worldwide News 0 09-04-02 07:27 AM
Problem installin cruise control... Brent79 General Tech 7 04-29-02 08:50 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome