94' probe horn problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-16-06, 02:56 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2006
Posts: 1
confused 94' probe horn problems

I have a 94' probe and when i got it, it had a bunch of electrical problems most of which were simple fixes. Only thing left to fix that i know of is the horn. When i was charging the battery and hit the horn i could hear it pulling electricity but it makes no noise, so im pretty sure i just need to replace the horn. Does anyone know where the horn is on a 94' probe to replace it, or any other way to fix it? If you have any idea's i would appreciate them. thank you kdun1214
kdun1214 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome