Can't get full pressure boost. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-08-02, 08:27 PM
Posts: n/a
Can't get full pressure boost.

When I first got this car, I had no problem hitting 12 PSI. Now I can only hit 8 maybe 10max on a good day.

I thought about getting a new turbo, but I don't think that will solve my problem. I have a feeling either the boost control solenoid, waste-gate or the waste-gate actuator may be the actual culprit.

Any ideas before I pull all these parts off and take a look?
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil pressure sender units uteman General Tech 9 05-07-05 04:21 AM
302 Oil Pressure Problem Fritz The Cat Cleveland Tech 15 05-15-03 05:38 AM
oil pressure loss bigblockcoupe Ford Mustang Forum 2 09-10-02 11:09 AM
How do you tell if you have killed a clutch or pressure plate? b-juggles Trans | Driveline 6 06-10-02 05:13 PM
EF-EL XR6 /Oil Pressure readings XR_Strider_GuY Inline 6 Tech 4 03-23-02 07:00 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome