engine die's at stop signs - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-03-11, 04:30 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Location: Kelso WA.
Posts: 1
Question engine die's at stop signs

its a 1990 ford probe GL 4 cylinder auto. starts right up, put it in reverse with no problem. put it in drive and engine rpm's change, then it die's. as long as im driving, it runs great. just runs rough while vehicle is stopped. i've ran a bottle of injector cleaner, but still a problem. is there a trans axle sensor or can it b the speed sensor. also where is the location for the speed sensor. thanks.....

hulaboy01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-03-11, 04:34 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,312
Re: engine die's at stop signs

Try this and see if you get anything. Ford Fuel Injection How To Run a Self-Test

Bert
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome