Expert elect assitance needed with Power Window - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2006, 10:30   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Expert elect assitance needed with Power Window

96 Probe GT.

left my window open in a hard rain. all night.

the window now rolls down when i supply power (start the car) and there's a steady clicking in the armrest where the switchbox is. i've taken the switchbox out, and apart, and cleaned the green electronics board (my mind's blank what it's called..) where i found grime crossing the runs and the problem would be corrected temporarily, only to return within the day.

very weird.

if i rock the switch forward, it works erratically - sometimes it'll roll all the way up, sometimes it won't connect at all. sometimes it'll roll partially up. clearly there's something that's not making a solid connection, which suggests that i was on the right track cleaning the greenboard.

odd thing is, when i bring the car home, i won't usually be able to roll the window back up without being VERY persistent with the UP switch. IF I LET THE CAR REST AND RETURN TO IT LATER, THE SWITCH WILL ROLL THE WINDOW BACK UP FIRST TIME. this sounds like behavior of a mechanical part, not an electrical part...? yes, no?


i can't find this Switchbox anywhere, Ford or Mazda. a junkyard will have one, probably, but the only one i found from a '96 is miles away. i'm guessing that this part is used in several models.

anyone know what models this part (and what it's called) can be gotten from?

anyone have an idea what might be the electrical problem with these symptoms?

HELP?
glennn.php is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 11:33.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.