fuel shut off switch stays on - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2005, 16:04   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 9
fuel shut off switch stays on

I have a 93 SE Probe and today the fuel shut off light came on and then the check engine light came on and the next thing the engine shut off, waited a while tried it , and it did the same thing. Seem like everything was getting dimmer before it shut down, tried to start, engine would not turn over, waited a few minutes engine turned over and it started up , and did the same thing over and over. Any suggestions on where to start?
ohiogary is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-10-2005, 07:13   #2 (permalink)
Registered User
 
Stacy94PGT's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The Hills of North Georgia,USA
Posts: 7,859
Re: fuel shut off switch stays on

Did you reset the fuel cut off switch button before restarting the car ?
__________________
Stacy94PGT
My first car was a 67 Mustang Coupe, 2nd one was a 67 Cougar XR-7, 3rd one was a 66 Mustang Coupe. Why did I get rid of these cars for ? I know why, because I'm stupid, stupid, stupid.

My next Ford.....
Stacy94PGT is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 18:40   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 9
Re: fuel shut off switch stays on

Stacy,
Thank you for the reply, it was cold and snowy last night when the problem occured, turned out to be a broken alternator belt, replaced it with a gatorback and now its running perfect.
Gary
ohiogary is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 00:24.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.