Misfire problem, please help!!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-08-06, 02:15 AM
Posts: n/a
confused Misfire problem, please help!!!!

Hi, I have had my mx6 for a year now and all of a sudden it started with misfiring after 3500 - 4000 rpm, but really bad. It sounds like a machine gun at the back of the exhaust. I have replaced plugs and leads. I can drive slowly and keep it below 3500rpm, sometimes going up a hill in 3rd or 4th gear it starts to misfire at even 2500 rpm. It also idles on 5 cylinders in the mornings when i start it up and 10-15 seconds you can actually hear the 6th one kicking in.

I was told it was my distributor that's faulty, and also told It's my distributor module that needs to be replaced.

Can anyone help, is it fuel lines, fuel preasure, distibutor (module)

Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome