running an amp - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2001, 07:17   #1 (permalink)
phrizz
Guest
 
Posts: n/a
Question running an amp

i've got an 89 pgl and i was wondering how you run the 8awg (or lower) wire through the firewall. i've got an auto tranny, anyone know where to run it? please help!
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-07-2001, 07:52   #2 (permalink)
MX6 Member
 
Manifest's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Cleveland/Akron Ohio
Posts: 39
At the next garage meet we can show you the place where wire is run; its very hard to get pictures of the area though to show you. Another good place is to take a look over at www.probetalk.com; they have an audio section and they are now back up. A few more people there might help with a responce.
__________________
88 Mazda MX6 GT(LE)1/4=14.8@94.7MPH check website for mods
92 Mazda MX6 GT
97 Probe GT
98 Mazda B2500
http://manifest.nopoc.com
http://www.nopoc.com (Northern Ohio Probe Owners Club)
Manifest is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2001, 18:03   #3 (permalink)
Big Poppa
 
fiveliter302's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Akron, OH
Posts: 441
There is a rubber/plastic plug on your firewall by the steering column. Its not easy to get to and is like he said a good idea to have someone show you...
__________________
"Filthy Degenerate"
1997 Ford Probe 2.0, 1993 Ford Probe GT 2.5L(Project), 1991 Ford Explorer XLT 4wd
1992 Probe GL (RIP),
83, 89, 93 Mustangs- (Bye Bye), 1988 Ranger XLT- (Also gone)
NOPOC
fiveliter302 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JL Audio Mono block amp getting too hot EFXR62 Audio And Security 49 11-03-2003 06:47
Amp and speaker q's z0s0 Audio And Security 2 03-05-2003 15:20
HELP!!: Amp And Sub! PHoeNiX_EB General Tech 4 02-16-2003 06:07
Amp and Sub Issues Timmeh General Tech 4 11-28-2002 00:55
Running amp power cable.. Futura97 General Tech 5 11-17-2002 05:32

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:26.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.