wet engine wont start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-09-06, 06:07 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 9
wet engine wont start

I had my 94 Probe detailed today, and when I went to pick it up.....it wouldnt start, they cleaned the engine, and supposed to have covered the wires and dist. cap and now I have a clean car that isnt firing, any suggestions would be greatly appreciated. Im not sure where to begin,

ohiogary is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-09-06, 06:23 PM
Registered User
 
atec77's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 917
Re: wet engine wont start

Quote:
Originally Posted by ohiogary
I had my 94 Probe detailed today, and when I went to pick it up.....it wouldnt start, they cleaned the engine, and supposed to have covered the wires and dist. cap and now I have a clean car that isnt firing, any suggestions would be greatly appreciated. Im not sure where to begin,
Well I expect you best make the detailer start it at no cost
atec77 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome