Anyone else having this problem? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
The Pub For General Discussion

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 12-26-01, 03:47 PM Thread Starter
 
Space Lord's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Geelong, Australia.
Age: 42
Posts: 880
Anyone else having this problem?

My hotmail address dosen't seem to be getting any emails telling me that someone has responded to a thread i'm in. Anyone else had/having this problem????
Space Lord is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-26-01, 04:05 PM
gone
 
laminge's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 10,402
Re: Anyone else having this problem?

Quote:
Originally posted by Space Lord
My hotmail address dosen't seem to be getting any emails telling me that someone has responded to a thread i'm in. Anyone else had/having this problem????
Thats because no-one replies to your threads!
laminge is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-26-01, 04:32 PM
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sydney, Oz
Age: 36
Posts: 2,631
oh, that's harsh minge! hehe

check your settings to make sure you want the site to send you notifications of replies. i don't know because i switched it off since i was getting too much mail.

<p align="center"> *** just because it sells it doesn't mean it's good *** </p>
Tickford Owners Club of NSW
MrPlow2 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 12-26-01, 04:47 PM Thread Starter
 
Space Lord's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Geelong, Australia.
Age: 42
Posts: 880
Quote:
Originally posted by adviliax mortus
oh, that's harsh minge! hehe

check your settings to make sure you want the site to send you notifications of replies. i don't know because i switched it off since i was getting too much mail.
thanks bro, i'll check it out.
Space Lord is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EA CFI 3sp auto (1989): Problem with idle return sambulance Inline 6 Tech 4 08-09-03 04:06 AM
95 CV engine problem 95CV Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 9 04-22-03 08:17 PM
EBII Idle Problem XR6000 General Tech 3 01-14-03 11:29 PM
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-02 09:39 PM
Defective GM engines $30+ Bilion problem. Discovery The Pub 11 03-21-02 06:37 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome