Is anyone else having this problem? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

The Pub For General Discussion

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2001, 20:21   #1 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Auckland - Also known as NZ
Age: 27
Posts: 2,588
confused Is anyone else having this problem?

I've been experiencing this problem for about a month now, and am wondering if anyone else is having the same thing happen, and also what I can do about it.
Say I click on a thread, the click back, this is what hapens (see pic) the font and things change and it becomes really annoying, help!
puts99 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-28-2001, 20:27   #2 (permalink)
T5 Expert Operator
 
XR_Strider_GuY's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: 3Fb Skunk Works(JXR01 Dev)
Age: 34
Posts: 6,542
Are talking about everything underlining in Blue, if so i've never had that problem before. Looks like your using Millenium. I'm using Windows 98 at home and Windows 95 at work.
__________________
Motor May 2001 Quote: "Believe it or not, there are actually a bunch of weirdos out there who reckon a six cylinder is the dux gutz. Bugger it: I'm one of them" :s5

AUII Late Ed XR6 HP T5 Venom- Full Tickford Body Kit, 17in Wheels, Herrod Bi-plane Spoiler, Momo Steer/Gear, T-Series Interior Options, Premium Stereo and a very light-tuned 4.0L I6

(FPV-Tickford Club of NSW Member and Co-Founding Member of 3FB Inc, Ford Forums Food Bandits)
XR_Strider_GuY is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:34   #3 (permalink)
 
Join Date: Feb 2001
Location: Rocklyn
Posts: 7,750
The blue fonts look good. Wish I could get that!! hehehe
HSE2 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:40   #4 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Auckland - Also known as NZ
Age: 27
Posts: 2,588
Quote:
Originally posted by EF_Falcon_GuY
Are talking about everything underlining in Blue, if so i've never had that problem before. Looks like your using Millenium. I'm using Windows 98 at home and Windows 95 at work.
I got xp, if that helps.

And it's not just the blue writing, the logos, buttons, heaps of things.:crazy2:
puts99 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:41   #5 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Auckland - Also known as NZ
Age: 27
Posts: 2,588
Quote:
Originally posted by HSE2
The blue fonts look good. Wish I could get that!! hehehe
That pic dosen't do it justice!!! - it's alot worse than it looks!
puts99 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:43   #6 (permalink)
T5 Expert Operator
 
XR_Strider_GuY's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: 3Fb Skunk Works(JXR01 Dev)
Age: 34
Posts: 6,542
Quote:
Originally posted by priteshpatel99

I got xp, if that helps.

And it's not just the blue writing, the logos, buttons, heaps of things.:crazy2:
Ahh no wonder your desktop looks flash, i've never seen it before. The icons look great, so does the taskbar.

Can't see anything wrong.
__________________
Motor May 2001 Quote: "Believe it or not, there are actually a bunch of weirdos out there who reckon a six cylinder is the dux gutz. Bugger it: I'm one of them" :s5

AUII Late Ed XR6 HP T5 Venom- Full Tickford Body Kit, 17in Wheels, Herrod Bi-plane Spoiler, Momo Steer/Gear, T-Series Interior Options, Premium Stereo and a very light-tuned 4.0L I6

(FPV-Tickford Club of NSW Member and Co-Founding Member of 3FB Inc, Ford Forums Food Bandits)
XR_Strider_GuY is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:43   #7 (permalink)
gone
 
laminge's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 10,402
Hmmm

Whats the prob son???


List em so we can help???

You havent stuffed your font size up???
laminge is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:51   #8 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Auckland - Also known as NZ
Age: 27
Posts: 2,588
Quote:
Originally posted by laminge
Hmmm

Whats the prob son???


List em so we can help???

You havent stuffed your font size up???
No nothing like that, I only have this prob with FF, no other site. And if my memory serves me right, I think I had this problem before I got XP.

It's not a huge problem, but gets anooying and is bad for the eyes! :crazy2: :crazy2: :crazy2:
puts99 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:53   #9 (permalink)
gone
 
laminge's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 10,402
ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGHHHHHHHHHHHHH


whats the problem



AARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH
laminge is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2001, 20:55   #10 (permalink)
Bring Back the 24hr!!!
 
Donut King's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Ford - No Victories!
Age: 32
Posts: 5,809
Hmmm I have never had this problem with XP or anything so I will say that you must have had this problem for a while, looks to me like an error in internet explorers settings which means that it doesn't use the default page setup and colour scheme, but applies it's own.
I will see if I can find the settings and tell you how to correct it.
Donut King is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EA CFI 3sp auto (1989): Problem with idle return sambulance Inline 6 Tech 4 08-09-2003 04:06
95 CV engine problem 95CV Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 9 04-22-2003 20:17
EBII Idle Problem XR6000 General Tech 3 01-14-2003 23:29
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-2002 21:39
Defective GM engines $30+ Bilion problem. Discovery The Pub 11 03-21-2002 18:37

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 00:09.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.