i can't believe it!!!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
┬╗ Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

The Pub For General Discussion

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2003, 23:57   #1 (permalink)
Registered User
 
Noddy's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Brisbane, Qld
Posts: 708
mad i can't believe it!!!!!

I moved into my new home in August of last year and inquired wiht Telstra to have Broadband installed.

At that point in time they informed me that the current exchange was not equipped to supply the service.

I called back a second time about three months latter to see if it was available and was told the same thing again. They took my details and said once this service was up (early 2003)and running that they would phone me.

So i decided to call againd this afternoon. After inquiring again the lady put me on hold to check if ther had been any progress.

Once she returned promtly said that my particular address will *never* be able to have access to Broadband internet services and that i will only be able to have dial up service.

I was amazed what i was hearing. I said"i am only 16km from the city" she replied "it makes no difference where you are located in relation to the city".

Someone please tell me this is NOT TRUE!! I moved in 10klms closer to the city expecting to able to access this service.

I can't survive on dial up. It is costing me a fortune in dial up calls.

Last month there were 90 dial up calls alone.
Noddy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-02-2003, 00:14   #2 (permalink)
CEO - The BSR Group
 
Mr Sparkle's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The sound of 1 cylinder bank´┐
Posts: 4,400
Join the club. My suburb has been in the "stay tuned" stage for 20 months + ...

I'm in the process of tracking down the local Telstra area manager, but it appears that they have a pretty effective smokescreen policy in place..
__________________
Now powered by PCOTY WINNING SR20DET - 32% engine weight, 37% capacity, 50% cylinder count
Clicky clicky here for previous ride! I still miss her!
Mr Sparkle is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 01:13   #3 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Age: 29
Posts: 5,083
I wouldn't bother with Telstra, it's as useful as tits on a tomcat.

I have trouble connecting every 3rd day. The cable modem HATES the hot weather, anything over 35 degrees and I've got big issues connecting.

Telstra of course have no idea on anything at all and we're stuck with them for another 2 years til the contract runs out.
psycho chicken is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 01:49   #4 (permalink)
Faster than Zyrtec
 
dave_au's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Sydney.
Age: 31
Posts: 2,105
What about optus ?
dave_au is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 21:18   #5 (permalink)
Rail Rider
 
Join Date: Jun 2001
Location: Cowra, NSW
Posts: 1,248
ADSL must be with in 7-10Km in wire lenth from the exchanged to work properly.

I am 1Km from the exchange but the wire length is 3Km.

That's what the tech told me while he was installing mine.


Funny part is you are 16Km from a City and can't connect while out here in central west NSW a villiage of 100 is able to connect.
__________________
AlbertM is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 21:54   #6 (permalink)
Blue Blooded Ford Man
 
Join Date: Apr 2002
Location: Riverina, NSW. Falcon country
Age: 36
Posts: 1,619
Privatisation just does not work!!!
__________________
Marcos Ambrose - 2003 V8 Supercar CHAMPION
This could be the start of something big
KenOath is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 23:10   #7 (permalink)
Veteran Ford Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Age: 29
Posts: 5,083
Quote:
Originally posted by dave_au
What about optus ?
Haven't heard any complaints from the people I know who have it. It's meant to be faster that telstra on paper, but telstra comes and goes speed wise. One day I can have it out doing optus, the next it's slowed right down. It seems to be more consistant.

Only thing with optus is once you hit the 3 gig limit for the month it drops the speed down to 28kb, whereas telstra will keep going, costing you 18 cents a mb.
psycho chicken is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2003, 23:21   #8 (permalink)
No More Shaggin Wagon
 
Join Date: Jun 2002
Location: Port Augusta. SA
Age: 29
Posts: 286
Its the same here except we are used to it.
My old man works for Telstra and the Exchange here has been upgraded for ADSL, but Telstra isn't offering it here and its still on standby. My dads exact words were "They won't do it until enough people complain about not having it", which doesn't sound to far away from the truth. This why Australias Broadband is such a Joke.

I live in the Far north of WA, so we are used to having to wait for stuff and been 10 years behind the rest of the country.

Luckily for me I work for a IT company up here that provides Broadband via Wireless over the town.
__________________
1996 EF2 XR6 Manual
Jaeger is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2003, 00:05   #9 (permalink)
Registered User
 
Noddy's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Brisbane, Qld
Posts: 708
Well on that note i shall be typing a none threatning letter and firing it off once a week to telstra area managers and hope this helps in some way. ( i must be f#*king dreaming)
__________________
Two T3's are better than one.
Noddy is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2003, 01:50   #10 (permalink)
E Series Chick Supremo
 
Mother Nature's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: MBFNW
Age: 47
Posts: 2,072
Quote:
Originally posted by AlbertM
ADSL must be with in 7-10Km in wire lenth from the exchanged to work properly.

I am 1Km from the exchange but the wire length is 3Km.

That's what the tech told me while he was installing mine.


Funny part is you are 16Km from a City and can't connect while out here in central west NSW a villiage of 100 is able to connect.
You lucky lucky bastard Albert........... Spose thats the diffrence from a village of 100 to a village of 26 out here in the Central West Will be dial up crap here until I'm six foot under for over a hundred years

__________________
94 ED XR8 Sprint


Check out the OzECruisers Inc. website HERE

FF Lynch Mob BITCH
O.F.R #65
Mother Nature is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 18:27.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.