not working? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
The Pub For General Discussion

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-02-04, 07:54 AM Thread Starter
Veteran Ford Member
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Age: 30
Posts: 5,083 not working?

I dunno if this is a problem with my computer or what, but I can't get it to work. I register, whack my username and password in, hit enter, up pops a box asking if my email is correct, hit yes, then I just get a blank page.

Anyone else have this problem? I've tried it with firewalls on and off, to no avail.
psycho chicken is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 02-02-04, 03:30 PM
3FB's Peter Pan!!!
XR6HP01's Avatar
Join Date: Jul 2002
Location: Sydney
Age: 35
Posts: 777
Re: not working?

Nah, works fine for me.

Insert Signature Here!!!
XR6HP01 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > The Pub
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cruise Control not working b-juggles Interior | Electrical | ECU 4 12-25-03 02:29 AM
EF climate control display not working stano Interior | Electrical | ECU 2 11-26-03 06:35 PM
Air Conditioner Just stopped working!! weller General Tech 5 11-14-02 11:55 PM
Smart Lock not working Darren.Parish General Tech 12 03-27-02 04:20 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome