hmm lets work this out. Lets say a dozen eggs costs $3 (i got no idea of the price hehe).
So that means he has sold $5000/3 = 1667 cartons of eggs
That means 12 x 1667 = 20,000 eggs he has sold
We will ignore the 3 in the box as its insignificant compared to the 20,000
Now this is over a 20 year period so lets split it up
20,000 / 20 years = 1000 affairs a year
1000/365 = 2.7 shags every single day!!! Not counting the ones with his wife
Goddamn this guy is a man whore!
Xtreme 275.6 rwkw, 12.93 sec quater, Phoon CAI, Siemens Injectors, StealthFX BOV with XBOX