87 Bronco-Fusible link problem, maybe? HELP - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
¬Ľ Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Bronco Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Bronco Forum Forum for discussion of the Ford Bronco

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2004, 16:39   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Jax, AR
Age: 42
Posts: 1
87 Bronco-Fusible link problem, maybe? HELP

Ok, my friend has a problem with her Bronco........she asks:

When your fuel pump does not activate and the reset switch is engaged (although the interia switch has been removed) could the problem lie in the/a fusible link in the fuel system wiring harness?? This is what she was told but she wants a second opinion from you guys. And if this could be the problem, how would you go about checking the links and replacing them??? And if this is not the problem, what are the other possibilities??? She already checked the fuses, relays and voltage to the pumps. But anybody could miss something.......we all do it......help, guys......I know you have the knowledge. let's get her back out on the road in her truck.

Oh, and if you have any questions for her....please bombard me with them and I will call her for answers.
ladyferricher is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-14-2004, 21:16   #2 (permalink)
97 F-150 XL 4x4
 
351w's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: PA
Age: 41
Posts: 799
Re: 87 Bronco-Fusible link problem, maybe? HELP

i am not following what you are saying because if you have the proper voltage at the pump and it isnt running then the pump is bad or the ground is bad.
those are your 2 choices.
if you set in the truck with the window open and turn the ignition key on and back off you should hear the fuel pump cycle on and off as well.
if this isnt happening then you have a bad pump, a bad ground, or no power to the pump.
__________________
i would rather push my Ford than drive your Chevy !
351w is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Bronco Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with alternator belt Blindin Inline 6 Tech 1 08-22-2004 16:59
90 bronco A/C problem toolfan Ford Bronco Forum 0 08-21-2004 22:11
AU XR8 Series 1 ignition lead problem supernugget Windsor Tech 12 07-19-2004 04:16
'87 Grand Marquis parking light problem... jscullin Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 1 06-24-2004 17:02
EA CFI starting problem rawlinna Inline 6 Tech 4 06-12-2004 11:10

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 12:14.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.