Help! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Bronco Forum Forum for discussion of the Ford Bronco

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-27-05, 12:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
confused Help!

I have just purchased an 88 Bronco II and I am not getting it to charge, this is the 4th attempt at changing the alternator, changed out the starter relay motor, runs great it just drains the battery. New battery and terminals and new plugs into alternator. DId all the tests in Chilton's book, and they all passed, please help. IC3stick.

ic3stick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-31-05, 01:01 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Re: Help!

If anyone has a similar problem, It was easily fixed by jumping the yellow wire with a white stripe to the black and orange wires. Apparently there was a voltage loss problem, hard to troubleshoot, but easy to fix, thank you to anyone who gave it a thought. Sincerely IC3Stick.
ic3stick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Bronco Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome