hmm..cruise and horn out? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Bronco Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Bronco Forum Forum for discussion of the Ford Bronco

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2001, 18:20   #1 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Age: 42
Posts: 69
hmm..cruise and horn out?

Hello,
My '83 cruise control and horn seem to be out...Hmm..they worked before. What do you think? I didn't see a fuse out...but last month I lost my taillights due to a blown fuse.

any ideas?

tx,
remat457
remat457 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-14-2001, 19:06   #2 (permalink)
POC Mod/Probe GT Member
 
BAPOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 84
There is a fuse for those, so check it first. Then I would check for loose wires near the steering column.
__________________
Thanks,
Sean Mahanay
bapoc@email.com
http://www.bapoc.com
BAPOC is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2001, 19:26   #3 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Age: 42
Posts: 69
fuse for horn/cruise

hello,
didn't see a fuse on the panel....

any body know where it is?


thanks,
reg
remat457 is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2001, 14:40   #4 (permalink)
Probe GT Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Arcanum, Oh
Age: 31
Posts: 5
I used to have an '88 Bronco eddie bauer, i had the same problem, i had a radar detector hooked into the cigarette lighter and that didn't work either. it was a fuse for me, but i'm not exactly sure which fuse it was, you could check in the owner's manual for the fuse chart, i'm not entirerly sure which fuse it was because it happend a couple years ago.
spdrcr93pgt is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2001, 19:25   #5 (permalink)
Bluebeast
Guest
 
Posts: n/a
it is definitly a fuse i had one go out in each of my trucks it is just that i dont remember on the 81 but in the 90 it is under the steering wheel.
  Reply With Quote
Old 01-08-2002, 02:36   #6 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Age: 42
Posts: 69
fuse under steering wheel?

hmm...
where exactly under the steering wheel was the fuse?
remat457 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 17:32   #7 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: New orleans, LA USA
Posts: 31
Fuse...

In my '86, the horn, fuse and cruise control all share a fuse, located in the fusebox near the brake pedal. A 20 amp fuse.
__________________
86 Bronco
5.0 EFI AOD
New Orleans, LA
Paul_NO is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2002, 17:56   #8 (permalink)
F-250 Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: mn
Age: 30
Posts: 42
yeah they do share a fuse but take out the glove box and reach into the right of the dash and there is somthing that looks like a little box with like 5 prongs in it and that could be why the horn is out too but try it it might help maybe
boredford78 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2002, 23:38   #9 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Age: 42
Posts: 69
fuses keep blowing

hmm...

replaced 3 fuses about a month ago and it seemed to fix everything! (horn, cruise, blower, dash, etc)

but...to my behold it seems to have popped the dash again...
where to start???
remat457 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2002, 16:31   #10 (permalink)
Bronco Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Age: 42
Posts: 69
yep...

yep...everything else seems to be ok, but
the dash light fuse pops everytime i put a 15amp in (like as soon as i turn the lights on!)

any ideas?
remat457 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Bronco Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is my thumb horn pads not connected on my MOMO?? YOOT General Tech 2 02-05-2003 20:10
Problem installin cruise control... Brent79 General Tech 7 04-29-2002 08:50
Time for Cruise... Brent79 On the Road in Australia 2 03-16-2002 18:21

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 00:03.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.