05 taurus power window problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2008, 07:21   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
05 taurus power window problem

Hi, driver's side window quit working. I can hear a clicking sound but nothing else. Any ideas?? Thanks

Last edited by doug rooney; 10-08-2008 at 08:20. Reason: more information
doug rooney is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-08-2008, 18:43   #2 (permalink)
Registered User
 
Sterling_Six's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Green Bay, WI
Posts: 1,135
Re: 05 taurus power window problem

Quote:
Originally Posted by doug rooney View Post
Hi, driver's side window quit working. I can hear a clicking sound but nothing else. Any ideas?? Thanks
could you give us a little more info on this? Like where is the "Clicking" sound is coming from? Be a little more detail in describing the sysmtoms....thk you.
Sterling_Six is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 05:40   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
Re: 05 taurus power window problem

Thanks for the reply Sterling. I should have added the clicking is coming from the "accessory delay relay" in the fusebox under the dash. Hope that helps.
I tried another relay with the same part number from under the hood but it just clicked also. All the other windows work fine. Just the drivers' side doesn't.

ps: Just took the motor out this morning and hooked it directly to the battery and it works.
doug rooney is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 08:08   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
Re: 05 taurus power window problem

Success!! After seeing that the motor worked, I put it back in and hooked it up and it worked! I guess maybe the motor was just jammed?? Anyway, I'm happy and good to go! (For now at least). Thanks, Doug
doug rooney is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 20:07   #5 (permalink)
Registered User
 
Sterling_Six's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Green Bay, WI
Posts: 1,135
Re: 05 taurus power window problem

Quote:
Originally Posted by doug rooney View Post
Success!! After seeing that the motor worked, I put it back in and hooked it up and it worked! I guess maybe the motor was just jammed?? Anyway, I'm happy and good to go! (For now at least). Thanks, Doug
Well I am glad to hear that you resolved this, and things work fine.
If the Motor is in a stuck mode it will cause the Relay to Click. Maybe by hooking it directly to the Battery it may have just unfroze it....
Sterling_Six is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 12:46   #6 (permalink)
NESHO SCT Tuner
 
Join Date: Mar 2003
Location: Illinois
Posts: 703
Re: 05 taurus power window problem

Usually the connector has too much or dried out grease. Unplugging it and reconnecting it usually fixes them.
SHOZ123 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 16:33   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
Re: 05 taurus power window problem

Hmmm. I'll store that info for future reference. Thanks again SHOZ.
doug rooney is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:33.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.