1989 taurus sho problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-17-06, 06:18 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
1989 taurus sho problems

i just bought an 89 sho i put a maf sensor on it because i was running horribly until you disconnected it but now it runs great some times but sometimes when i take off in 1st gear it sputters and shakes like crazy and sometimes when you start it it barley runs its like under an idle and you can put the pedal to the floor an nothing changes anybody have any ideas thanks

Scott

scott24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-17-06, 07:15 PM
Hi-Tech Redneck
 
Johnny Mullet's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ashtabula, Ohio
Age: 45
Posts: 1,486
Re: 1989 taurus sho problems

Start by hooking a fuel pressure guage to the fuel rail. Monitor the pressure when it is acting up. If it is low or drops, then it could be a fuel pump or bad connection at the pump.
Johnny Mullet is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome