1996 Taurus/Sable Turn signal/Hazard problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2003, 15:49   #1 (permalink)
Alexis
Guest
 
Posts: n/a
confused 1996 Taurus/Sable Turn signal/Hazard problem

Hi all. Trying to fix mom's car. Here's the basics:
A week ago, the left rear turn signal wasn't working, and before I could fix it, they all went out. Even the hazards. Changed all the bulbs, front and back, and checked the fuses, but still nothing works. All other lights work. Called the dealer thinking there was a relay to signal/flashers, like in the old days, but it seems they only use the turn signal switch in the steering column to do the turns now. That doesn't explain the hazards, unless they are connected.

Any comments would be appreciated.

Thank you.
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-27-2006, 09:38   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
Re: 1996 Taurus/Sable Turn signal/Hazard problem

Did you ever find out what your problem was?
curioandrelic is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 CV engine problem 95CV Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 9 04-22-2003 20:17
EBII Idle Problem XR6000 General Tech 3 01-14-2003 23:29
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-2002 21:39
Dayton Meet PGT95 Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum 18 12-21-2001 22:36
1996 Bronco 5.0L EFI Problem jsa100 Ford Bronco Forum 3 09-08-2001 14:00

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:18.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.