Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-02-10, 09:46 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
2004 3.0 duratec missing

I have searched everywhere and can't find an answer so I thought I would post symptoms and what we have tried so far to see if anyone has some ideas.

We have gotten a 04 Sable in that has a miss on 2 cylinders with no codes. We have tried new coil packs, cam sensor, crank sensor and processor but no luck. We are getting 12v to the coil packs that are miss firing but they never seem to ground. Have tested all the coil packs with a test light and on the 4 cylinders that are firing the light flashes as expected but the 2 that are missing the light just glows. Have also checked every ground we can think of. Has anyone else ever came across something like this? We're about out of ideas.

Klayjah is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome