94 No start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-05-07, 02:08 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Question 94 No start

When ignition is turned on, the radiator fan runs continuosly and the fuel pump runs continuously. Engine cranks but will not start. Fan and fuel pump are acting different that they used to. Any ideas?

johnjohnjohn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-05-07, 06:00 PM
NESHO SCT Tuner
 
Join Date: Mar 2003
Location: Illinois
Posts: 703
Re: 94 No start

bad PCM or a lose or corroded PCM connector.
SHOZ123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome