95 Sable, Won't Start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-08-08, 02:59 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
95 Sable, Won't Start

I recently bought a 95 Sable. The other day after sitting for about 3 days, it would not start. Just cranked over. After a few min, it started up ran rough for a sec and then ran fine. I noticed a smell of fuel out of the exaust. Thougt maybe there was not enough spark, so was gonna replace plugs soon.

Now last night it did the same, but never started, you can here the fuel pump run but if you push the valve in on the fuel manifold, no fuel comes out?? It has about a 1/4 tank of gas in it. Though maybe a fuel filter, or fuel line freeze up? There are blizzard conditions tis weekend here...Any ideas anyone???? Thanks in advance for all your help!!

sparxx_513 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-08-08, 11:26 PM
NESHO SCT Tuner
 
Join Date: Mar 2003
Location: Illinois
Posts: 703
Re: 95 Sable, Won't Start

Fuel filter?
SHOZ123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome