autolamp problem with 2002 mercury sable - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-28-06, 09:24 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
autolamp problem with 2002 mercury sable

In the autolamp mode, my headlights will not turn on, just my parking lights. I have looked at the wiring diagram, there are 2 relays, the autolamp headlight relay and the autolamp parking light relay. I am trying to find the autolamp headlight relay but cannot.
The wiring diagram says it's located in the central junction box. It looks like they are pointing to the fuse box under the drivers side dash. I pulled the fuse box out of the car, checked out the GEM module, looked under the dash and cannot find this relay. It is not part of the fuse box relays! It looks like the relay is located with 9 other relays, one being the horn relay. If anyone knows the location of these relays, it would be most appreciated.
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome