Camshaft sychronizer / sensor - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-08-05, 11:37 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Camshaft sychronizer / sensor

I have a 2002 ford taurus. I recently had the camshaft sychronization sensor replaced at a repair shop. About one- two weeks after i had this work done, i went out to my vehicle and discovered a pool of red/pink fluid underneath the engine. I'm assuming this is transmission fluid, but I have not had the vehicle checked out as of yet. I was curious as to if this could be related to the recent work i had done or if this was just its time. although i had not noticed any signs of transmission problems. The camshaft sensor was pretty much the first work I've had done on the vehicle which has about 60000 miles on it. Any feedback or suggestions would be greatly appreciated

djk1007 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome