drivers side wiper not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-06-13, 02:30 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 28
drivers side wiper not working

This morning when I turned on my wipers, the drivers side wiper hesitated but then moved. However this afternoon when I turned the wipers on - only the passenger side wiper blade works. The drivers side wiper can be moved by hand. Any hints on problem and fix? Thanks.

lriker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-06-13, 02:49 PM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 15,146
Re: drivers side wiper not working

Check the wiper arm nut is tight on the wiper wheel box and not slipping . If not that probably be wiper linkage arm worn and fell off .
R.S.LOGAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome