HELP!!! PLease, 1999 taurus wont stay running - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-28-09, 06:27 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: Lorain, Ohio
Posts: 4
HELP!!! PLease, 1999 taurus wont stay running

My 99 taurus was runnin kinda crappy. Changed the plugs and wires. Now after putting everyithing back together, it won't stay running. It'll start idle high (around 3000) then fall on its face! I'm guessing a vacuum hose I missed or that came undone while hooking the intake plenum back up. Any info will help. This is important I get fixed its my work car! Thank you all!!!!!

4-1 header, magnaflow cat back, C-F-M 65mm TB, FRPP suspension, AEM intake, Zoom stage 1 clutch, B&M sts, progress RSB, steeda strut bar, 17" gloss black tenzo passion 5's.
focus2ner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome