I, too, have bad power windows - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-19-10, 03:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
I, too, have bad power windows

Im working on a 2001 Taurus. LF window is inop. Apparently, it is inop for long periods of time, then works for a while. All other windows and features work as they should.

Actuated window switch, heard relay power up and click over. Pulled motor, applied 12v, and motor turns. Tested motor connector while actuating switch. I get approx 4 volts ONLY when activating one touch down. No voltage at all for up and regular down. Also swapped relays, no change.

Im tempted to say the switch might be bad, but thats mostly because I hate thinking the GEM is at fault. And I know about Ford's notorious grounds, so that might be a problem. I also know that this is a very common issue with these cars. Is there a TSB anyone can post, or a known fix?

mierze is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome