no heat - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 Forum for discussion of the Ford Taurus, Mercury Sable and Ford Taurus SHO. Covers vehicle years: 1986-2007

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-29-12, 02:38 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
no heat

94 Taurus 3.0 V-6 flushed and re-filled,changed hoses and thermostat,195,gauge moves to the"r",turn blower on, 30 seconds of heat gauge drops below"n"blows cold, in and out hoses to heater core are both hot.

jeffyone is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-29-12, 02:49 PM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 14,910
Re: no heat

Sounds like air mix flap in heater not operating for whatever reason .
R.S.LOGAN is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-29-12, 02:54 PM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 14,910
R.S.LOGAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome