1994 Alternator/Instrument Cluster problems... - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Mustang Forum This forum is for the discussion of all Ford Mustang models, including the Ford Mustang, Ford Mustang Convertible and Ford Mustang Coupe and all older/classic models and submodels.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2009, 19:20   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
1994 Alternator/Instrument Cluster problems...

We recently had the instrument cluster taken out of our 1994 Mustang to have it rebuilt (it seems the gear drive on the odometer was broken) Driving it home from the shop without the cluster, I noticed some power issues (radio, clock type things) & now, it has no power what-so-ever. The battery was replaced 3k miles ago, so that shouldn't be the problem.
It seems like the alternator isn't working. Can the missing instrument cluster cause this? I've googled, but haven't had any luck on this topic. Any help would be appreciated.
Thanks!
Jenn
jenn1399 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-28-2009, 12:28   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 191
Re: 1994 Alternator/Instrument Cluster problems...

Quote:
Originally Posted by jenn1399 View Post
We recently had the instrument cluster taken out of our 1994 Mustang to have it rebuilt (it seems the gear drive on the odometer was broken) Driving it home from the shop without the cluster, I noticed some power issues (radio, clock type things) & now, it has no power what-so-ever. The battery was replaced 3k miles ago, so that shouldn't be the problem.
It seems like the alternator isn't working. Can the missing instrument cluster cause this? I've googled, but haven't had any luck on this topic. Any help would be appreciated.
Thanks!
Jenn

HI Jenn,

If you take the alternator to Autozone or Pep Boys they can test it for you. If you need a new one we have NEW not rebuilt ones on the site.

I'm not sure if taking the cluster out would cause that issue.

Here's a link to them on our site.
Ford Mustangs Alternator
1ATony is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:51.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.