lossing amps when using any electrical equipment on 65 mustang 3.3l - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Mustang Forum This forum is for the discussion of all Ford Mustang models, including the Ford Mustang, Ford Mustang Convertible and Ford Mustang Coupe and all older/classic models and submodels.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-28-06, 03:20 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
lossing amps when using any electrical equipment on 65 mustang 3.3l

hey if anyone can help me i have a 1965 ford mustnag 200 3.3l i changed out the engine and the trany now im haveing n electrical problem whenever i turn on my lights or do anything that requires more electricity i lose more ampage i have already changed my alternator voltage regulator solinoid and my battery i changed a few of my ground cabels and made sure they were tight and clean i cant think of anything else to do if u can help me i would greatley appreciate it

john babayan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-28-06, 07:16 PM
Always the student
 
thefonz's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,738
Re: lossing amps when using any electrical equipment on 65 mustang 3.3l

I know you said you changed a few of your gound cables, but make sure all positive and negative connections are good.Also make sure you have a good ground to the alt.
thefonz is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-29-06, 01:05 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Re: lossing amps when using any electrical equipment on 65 mustang 3.3l

last night i found a few wires that were melted to each other i changed those out thinking that might be it but it was not. ive gone threw all my ground dissconnected them cleaned them and put them back on and i noticed last night that when i press the breaks the amps go down too, i really appericate the help
john babayan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome