no spark problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Mustang Forum This forum is for the discussion of all Ford Mustang models, including the Ford Mustang, Ford Mustang Convertible and Ford Mustang Coupe and all older/classic models and submodels.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-02-08, 06:56 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2008
Posts: 1
cool no spark problem

help I have a 77 ford mustang2 with origional 302 I cant get no spark unless I put a jumper wire from positive post on battery to the positive post on the coil, it will get spark and fire right up. I have put new coil on it and also new ignition module and new silinoide . I have the wire that runs on the silinoide on the switch side of silinoide, is that correct. I just need help in figureing it out , cant have the jumper wire on it cause it get coil hot and burns them out.I want to get it fixed right, any help would be thankful. I know it has to be something simple...thanks GARY
reddog44 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome