Tried everythig - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Mustang Forum This forum is for the discussion of all Ford Mustang models, including the Ford Mustang, Ford Mustang Convertible and Ford Mustang Coupe and all older/classic models and submodels.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2006, 10:24   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Tried everythig

I have a 1989 Ford Mustang with a stock 5.0. The car will only run with the Mas air flow un pluged (runs very well but runs a little rich) When the MAF is pluged up, it acts like it's run out of gas. Have replaced everything you can think of and have had the car scaned about 5 times. No one can find the problem. Can any one HELP.

Thanks
Warreninalabam is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-24-2006, 14:48   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 160
Re: Tried everythig

I would clean the MAF if not already tried. If that does not work then it is time for a new MAF.
amo4387622 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2006, 16:49   #3 (permalink)
Registered User
 
Freshmeat's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Geismar, LA, USA
Age: 31
Posts: 833
Re: Tried everythig

Agreed. Time for a new MAF. Contact www.stangparts.com and I'm sure they'll help you out on a good used one. You can also hit up www.summitracing.com and get a new, larger, MAF at a decent price and pull a couple more horses out of your motor.
__________________

My Garage
Freshmeat is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2006, 08:16   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Re: Tried everythig

Put 2 new ones on. Still dose the same thing. Runs good WITH OUT MAS pluged in and acts like it's running out of gas with it pluged up.
Warreninalabam is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2006, 12:22   #5 (permalink)
Registered User
 
Freshmeat's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Geismar, LA, USA
Age: 31
Posts: 833
Re: Tried everythig

Could be a faulty computer, then. It's not common, but it does happen. I'd say it's time to take it to a professional.
__________________

My Garage
Freshmeat is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 09:11.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.