Weird Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Mustang Forum This forum is for the discussion of all Ford Mustang models, including the Ford Mustang, Ford Mustang Convertible and Ford Mustang Coupe and all older/classic models and submodels.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-29-10, 09:42 AM Thread Starter
Registered User
ColterDC's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 16
Weird Problem

96 Mustang GT.

When I drive it the battery charge indicator slowly starts going down. Depending on whether the lights are on and other eletrical equipment, this drain can be very, very slow or slightly faster. The headlights never dim, etc, but the charge indicator will continually go down.

But here's where it gets weird;

I'll park the car with the battery indicator showing it almost to the "N" on the word "NORMAL", but no matter what, the next time I go to drive it, which sometimes is a week or 2 later it always starts at the same charge rate which is around the R-M area of the word NORMAL and has no trouble starting.

ColterDC is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Mustang Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome