ECO(computer car) problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Focus Forum Forum for the discussion of the Ford Focus

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-25-07, 02:31 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
confused ECO(computer car) problem

I have an awful problem, after my car(Ford Focus 1.8 TDDI from2002) failed to start, with both key I have, I get the car to auto-service. Unfortunately they didn't manage to establish communication with ECO (computer car).
I'm afraid ECO is defective or similar.
Do you have any ideas?
Many thanks...
Verglas is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 04-26-07, 02:53 PM
Registered User
Fordtech.'s Avatar
Join Date: Apr 2003
Location: UK
Posts: 688
Re: ECO(computer car) problem

I take it you mean ECU, there might be a blown fuse somewhere especially if a booster pack has been used for starting.
Fordtech. is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome