Focus V heated screen not working help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Focus Forum Forum for the discussion of the Ford Focus

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2011, 16:00   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Focus V heated screen not working help

hi all

i have a focus v reg with a heated screen, i have just had a new screen fitted on mondat 31/01/2011.
but i used it on tuesday morning to clear the heavy frost and only the passengers side worked, the old screen had the same prob
the fuses are ok and the relay i think is.
the screen has a lead on the botton right and left which was connected on fitting.

any ideas

also i dont have a hayes manuel.

many thank for your time

ian.
sweenitodd is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-04-2011, 05:47   #2 (permalink)
Moderators
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 9,108
Re: heated screen not working help

There are usually two seperate fuses (40amp?) , one for each side . Both o.k ? If so , you will have to check the ribbons / supply to screen and connections for corrosion .
R.S.LOGAN is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2011, 07:33   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Re: heated screen not working help

hi thanks for the reply

do you know what number the fuses are and if they are ok how do i get to the ribbons to check for corrosion

sorry im fix pcs and not cars so im a tat dumb ass
sweenitodd is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2011, 07:54   #4 (permalink)
Moderators
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 9,108
Re: heated screen not working help

On some models it was No 14 for the RHS and No 16 for the LHS both 40 amps. You had to remove the wipers and scuttle panel to see the foil connectors and ribbons / wiring / connection .Hope this helps .
R.S.LOGAN is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 01:28.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.