Ford focus 2003 ecu problem ??? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Focus Forum Forum for the discussion of the Ford Focus

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2005, 12:58   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Ford focus 2003 ecu problem ???

hi, i have an 03 focus LX 2.3L and recently i have replaced the engine on the car. i went and try to pass smog with it but it seems that the computer from the smog place it cannot connect to the ECU. i even tried some other diagnostic computers on the car still nothing. i have checked all the fuses and the relays and all of them are ok, the car runs great and i made sure all the plugs where plugged back in after i installed the new engine. my question is if anybody knows what might cause this problem to be impossible to connect to the ecu? thank you and i'm waitting for your oppinions.
florinel76 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-24-2005, 04:57   #2 (permalink)
wog edit tuner
 
Join Date: Jun 2005
Location: melbourne
Posts: 64
Re: Ford focus 2003 ecu problem ???

Quote:
Originally Posted by florinel76
hi, i have an 03 focus LX 2.3L and recently i have replaced the engine on the car. i went and try to pass smog with it but it seems that the computer from the smog place it cannot connect to the ECU. i even tried some other diagnostic computers on the car still nothing. i have checked all the fuses and the relays and all of them are ok, the car runs great and i made sure all the plugs where plugged back in after i installed the new engine. my question is if anybody knows what might cause this problem to be impossible to connect to the ecu? thank you and i'm waitting for your oppinions.
location location location cant help if i dont know but try anyone with a scanner!!!!
__________________
when only the wog will do!!!
dynowog is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 04:39.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.